Főoldal    Rendelhető típusok     Tájékoztató    Kapcsolat

 
     
 

Tekintse meg kisfilmünket

Video

 

Ökotuning - Diffúzor - botránykő, csodafegyver?

Csak a (Bp.1147. Czobor. u.13.) zuglói telephelyünk szűnt meg, az „eszme” terjedőben az egész világon. Ismerjék meg, - az elmúlt 9. év és a jövő piacvezető fejlesztésünket!   

Újdonság!!!

                2011. októbertől folytatja működését, - Inárcs (volt gumigyár) 2365. Inárcs. Ócsai út 078. hrsz. területén A Werling & AntikorrWERk GmbH. Kizárólagos működtetésében:

„Különleges járműfenék burkolatoktól a 3 dimenziós testplasztikáig”

Design  -  Stúdió.

            Európa autógyártói több évtizedes regnálás után 2007 ben és a 2008-as frankfurti IAA-n (Nemzetközi Autó/ipari/ Kiállítás) végleg a járműfenék optimalizációja mellett döntöttek, melyhez a világ számos autógyártója folyamatosan csatlakozik. 2009.  ápr.20.-án mutatta be  Sanghajban a Porsche cég Panamera modelljét, ami már igyekszik azt a környezettudatos koncepciót alkalmazni, amit 34 éve magunk elé tűztünk.  Az általunk elképzelt és folyamatosan megvalósított eljárás első lépcsője 1979-től ”kerékjárati védődob” ként vált (WE-606 majd a – 60 -ként) ismertté először a hazai majd a nagyvilág autósai előtt.

Eljárásunk közel egy évszázad egyeduralkodás után, - másfél évtized alatt gyakorlatilag végleg nyugdíjazta a hagyományos és vegyi anyagok által képviselt tüneti kezelést, - az „ alvázvédelmet”  azaz valójában a „Korrózió babusgatását - gyakorlatilag védelmét” szerte a nagyvilágban . . .

A súlyos gazdasági megszorítások elérték  autós társadalmunkat is.  Az üzemeltetés  hosszú távú jövőjének költségcsökkentése érdekében  megszületett a (NKTH) támogatásával a világ autógyártásának forradalmian új az alvázvédelmet 100%-ban kiváltó, - 13 féle szolgáltatást  egyesítő eljárása kivitelezésünkben, -  német szabadalmunk alapján, az alábbi képeken látható minden eddigi ismert eljárásnál hatékonyabb több évtizedre szóló, a környezet és a korrózió elleni  átütő védelmet, -  a légellenállás  optimalizálásával egyesítő forradalmian új megoldásokat tartalmazó és a bármilyen járműre  megvalósítható, - az

AUTÓDIGA Nagydíjas terméke az autó és alkatrész gyártó ipar új szegmense:

WE-707 „kényszer áramoltatású járműfenék burkolat”

A termékek funkcióinak kialakításakor minden olyan jó tulajdonság be lett építve, ami a jogelőd korrózió elleni szabadalmi bejelentéseink, illetve a fejlesztések során 


  az elmúlt 30 év alatt kikristályosodott, összefoglalva az alábbiak szerint:

 • 1. * Optimálisra csökkenti a járműalváz légellenállását.       

 • 2. *Országúton 5-15% fogyasztáscsökkenést idéz elő.

 • 3. *A fogyasztáscsökkenéssel arányosan csökken az oxigén-felhasználás és káros anyag kibocsátás

 • 4. Nincs többé a jármű fenekén lefolyástalan „vízgyűjtő” felület.

 • 5. 100%-osan védi a fenéklemezt és rajta lévő vezetékeket, szerelvényeket.

 • 6. *Már gyártáskor elhagyhatók, a fémfelületekre felvitt tömítő, szigetelő és festékanyagok 90%-a. (PVC, stb. is)

 • 7. *Soha nem kell az alvázat mosni.

 • 8. Nincs többé mechanikai és kémiai sérülés, az alvázon és nincs lerakódásra alkalmas hely a fémfelületeken.

 • 9. *Karbantartásmentessé válik az alváz, feleslegessé válik az utólagos, vegyi, oldószeres alvázvédelem.

 • 10. Mesterségesen szellőztet és szárít, ezáltal olyan üzemkörülmények alakulnak ki a jármű alján, mint ahogyan a tető funkcionál.

 • 11. A jármű kiválóan hangszigetelhető a talaj felől érkező zajok kiküszöbölésére.

 • 12. Fizikai adottságait alapul véve, a burkolat tökéletes, átható, általános korrózió elleni védelmet nyújt évtizedekre, kimondottan a kémiai szerek mellőzésével.

 • 13. Kiküszöböli robbanószerkezetek járműre való felhelyezését, áttekinthetővé teszi a jármű alját.

 • 14. Nagy sebességnél a burkolat Diffuzorként funkcionál és a leszorító erőt fokozza!

     (Zöld színnel  * a környezettel harmonizáló funkciókat jelöltük)

Ami a továbbiakban autótípusonként Marklin rendszerben összeépíthető, - az alapszolgáltatás (WE-606) -tól a 13 féle extra szolgáltatást nyújtó (WE-707) -ig burkoló elem családokat alkot  az öt tesztelt típus (SKODA Octavia 1; RENAULT Logan; SUZUKI Ignis; Sedan; és Wagon R +) tapasztalatai alapján ahol a védőbetéteknél tapasztalt kiváló tulajdonságok a jármű teljes alsó felületére ki lettek terjesztve, ami gondozásmentesen is több évtizedes védelmet jelent.

Az új 707-es rendszer fokozatos bevezetése mellett, - megszüntetjük régi

606-607-es raktár készleteink fenntartását, - a készlet erejéig ezekre  az alábbiakban megnevezett (606-607) burkolatokra10-30 %-os nettó árengedményt adunk. (Ezen típusok, vagy pótlásuk, továbbra is egyedileg megrendelhetők.) Bármilyen termékünk beépítése vagy házhozszállítása pluszként megrendelhető!

Aleko, Audi 80(régi), Barkas, Dacia 1300-1410, Daewoo család:Tico Nexia– Esperó – Lanos fenékpanellel motorvédővel is** , Fiat: 128, Uno-Regata hátsó, Ford Escort régi, Ford Transit**, Lada 2101-07*, Lada Niva**-Samara*, Maruti, Mercedes: 114, 115, 123, 126, 210, Sprinter**, Moszkvics 408 –412, Izs, Opelek: Astra F***, Corsa /régi 2 féle/, Kadett D-E, P-125, Peugeot 205, Ssang Yong Musso* , Skoda : 105-120, Favorít- Forman – Felicia**, SUZUKI : Swift-Sedan***, Tavria, Trabant 601-1,1 + német kivitel***VW: Golf I.-II.- Jetta – III** „Bogár”***, Wartburg 353-1,3, Zastava -Yugó 55 és még sok más…
(jelőlések: *=csak védődobok; **= védődobok+ panel vagy motorvédő ; ***= teljes burk. )

Túrkáló- ban többek között: Lada- (hullámos szélű) lineáris polietilén hátsó
védőbetétek 2500- Ft/ db. DACIA : a még nem leeresztett első futóműves széria első védő betétei
ára 1500 Ft/db